Liquid Gastronomy - Από τη Θεωρία στην πράξη

Liquid Gastronomy - Από τη Θεωρία στην πράξη

20 Μάρτιος 2023
Εκδηλώσεις

 

Ένα τεχνικό πρόγραμμα εκπαίδευσης με θέμα «LIQUID GASTRONOMY – Από τη Θεωρία στην Πράξη», θα διεξαχθεί από την Gastronomy Essentials, στην Λευκωσία 20 & 21 Μαρτίου 2023, με εισηγητή τον R&D (Research & Development) Chef του γνωστού BarBaba Au Rum” και Τεχνολόγο Τροφίμων, Δημήτρη Κονταράτο.

 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία για πρώτη φορά στην Κύπρο, να γνωρίσουν και να κατανοήσουν από κοντά όλες τις σύγχρονες τεχνικές που χρησιμοποιούνται σε ορισμένα από τα καλύτερα Bar παγκοσμίως σήμερα.

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Bartenders (Ξενοδοχείων και Bar), ιδιοκτήτες Bar, Bar managers, f&b managers, chef και η θεματολογία του διημέρου θα περιλαμβάνει:

 

 

 

Στο τέλος του διημέρου, οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, καθώς και booklet με όλες τις πληροφορίες αλλά και συνταγές που θα παρακολουθήσουν το διήμερο. 

 

GUEST BARTENDER: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ