GLUTEN FREE PATISSERIE

GLUTEN FREE PATISSERIE

23 Μάρτιος 2023
Εκδηλώσεις

Ένα μοναδικό διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθεί από την Gastronomy Essentials, στη Λευκωσία στις 23 & 24 Μαρτίου 2023, με θέμα "GLUTEN FREE PATISSERIE, για Ζαχαροπλαστεία & Ξενοδοχεία", με τον Pastry Chef Μαρίνο Κοσμά, ιδιοκτήτη του ΜΚ Pastry and Bakery, του πρώτου πιστοποιημένου Gluten free Bakery στην Eλληνική αγορά.

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θα γίνει εισαγωγή και μία πρώτη γνωριμία στη ζωή χωρίς γλουτένη. Ο σεφ θα εξηγήσει τι είναι η κοιλιοκάκη και πώς επιδρά διατροφικά στη ζωή μας. Θα μιλήσει για την πρόληψη, ενημέρωση και αντιμετώπισή της.

Επίσης, θα παρουσιαστούν συνταγές εναλλακτικών πηγών αλεύρων και σακχάρων, χωρίς την παρουσία γλουτενικών προϊόντων, αρτοσκευάσματα, βουτήματα, γλυκά για μπουφέ ξενοδοχείων και βιτρίνες ζαχαροπλαστείων.

H θεματολογία του διημέρου θα περιλαμβάνει: 

Προφίλ Συμμετεχόντων:

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, απευθύνεται σε: