Flavor Extraction & Neurogastronomy

Flavor Extraction & Neurogastronomy

14 November 2022
Events

Ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στη Λευκωσία, στις 14 & 15 Νοεμβρίου 2022, για επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης, όπου ο Chef Δημήτρης Κονταράτος, θα παρουσιάσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα Flavor extraction & Neurogastronomy.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στην εκπαιδευτική κουζίνα της Mitsios Trading, στο Δάλι της Λευκωσίας και θα έχει διάρκεια 2 ημερών (6 ώρες/ημέρα - 12 ώρες εκπαίδευση).

Ένα πρόγραμμα με ολιστική γαστρονομική προσέγγιση στη δημιουργία αλλά και ενίσχυση της γεύσης, αφού προηγείται η ερευνητική, πειραματική και επιστημονική μελέτη των πρώτων υλών, επιτυγχάνοντας αρμονικά σε κάθε παρασκευή την απόλυτη Ευγευστία - UMAMI.