Mignardises για Ξενοδοχειακή χρήση

Mignardises για Ξενοδοχειακή χρήση

12 Νοέμβριος 2019
Εκδηλώσεις

Ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, με θέμα «Mignardises για Ξενοδοχειακή χρήση » και εισηγητή τον Pastry Chef Δημήτρη Χρονόπουλο, θα υλοποιηθεί από την Gastronomy Essentials, στη Λευκωσία, στις 12 & 13 Νοεμβρίου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Ζαχαροπλάστες ξενοδοχειακών μονάδων ή Ζαχαροπλάστες που εργάζονται σε Ζαχαροπλαστεία, μονάδες παραγωγής και Catering και θα αφορά νέους σύγχρονους συνδυασμούς γεύσεων μικρών γλυκών (mignardises) τα οποία προσφέρονται είτε σαν ‘complementary’ στα welcome των δωματίων για τις νέες αφίξεις πελατών, είτε προσφέρονται συνοδεία με τον καφέ ή το τσάι στα café των ξενοδοχείων ή πωλούνται στις βιτρίνες γλυκών του ξενοδοχείου, είτε προσφέρονται στο τέλος ενός γαστρονομικού δείπνου.

Νέες ιδέες, νέοι συνδυασμοί που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του διημέρου.

Το πρόγραμμα θα είναι demonstration με γευστική δοκιμή και οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς και booklet με όλες τις συνταγές, που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef, κατά τη διάρκεια του διημέρου.

Χώρος διεξαγωγής: Εκπαιδευτικό κέντρο Mitsios Trading Ltd, Τεύκρου Ανθία 70, Βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου,2540 Λευκωσία - Κύπρος.

Program Hours: 10.00π.μ - 17.00 μ.μ.(7 ώρες/ημέρα/14 ώρες σύνολο)

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα: http://cucina.gr/seminar.php?id=20190924469&lan=1

Διοργανωτής: Gastronomy Essentials