Ψωμιά για κουβέρ εστιατορίων & ξενοδοχείων/ Καινοτόμα προζυμένια Ψωμιά

Ψωμιά για κουβέρ εστιατορίων & ξενοδοχείων/ Καινοτόμα προζυμένια Ψωμιά

21 Νοέμβριος 2019
Εκδηλώσεις

Ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, με θέμα «Ψωμιά για κουβέρ εστιατορίων & ξενοδοχείων – Καινοτόμα προζυμένια ψωμιά» και εισηγητή τον Bakery Chef Χάρη Παπαλίτσα, θα υλοποιηθεί από την Gastronomy Essentials, στη Λευκωσία, στις 21 & 22 Νοεμβρίου.

Στη διήμερη εκπαίδευση, θα αναλυθούν λεπτομερώς όλα τα στάδια της αρτοποιητικής διαδικασίας (ζύμωμα, ωρίμανση, πλάσιμο, ψήσιμο).

Θα δοθεί έμφαση στην αργή ωρίμανση, στις άριστες πρώτες ύλες, στην προσεγμένη εμφάνιση των προϊόντων με ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια, στις τεχνικές που θα διασφαλίζουν σταθερότητα στην παραγωγή και στο θεωρητικό υπόβαθρο που θα πρέπει να έχει ένας επαγγελματίας, ώστε γνωρίζοντας το «Γιατί» πίσω από κάθε τεχνική να μπορεί να εξελιχτεί.

Τέλος, θα παρουσιαστούν πρωτότυπες συνταγές που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των χώρων εστίασης (εστιατόρια και ξενοδοχεία).

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν διδαχθεί αναλυτικά όλα τα στάδια της αρτοποιητικής διαδικασίας, θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν διαφορετικές τεχνικές παρασκευής προζυμιού και θα μπορούν να εφαρμόσουν αυτά που έμαθαν, στην παραγωγή τους.

Το πρόγραμμα θα είναι demonstration με γευστική δοκιμή και οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς και booklet με όλες τις συνταγές, που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef, κατά τη διάρκεια του διημέρου.

Χώρος διεξαγωγής: Εκπαιδευτικό κέντρο Mitsios Trading Ltd, Τεύκρου Ανθία 70, Βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου,2540 Λευκωσία - Κύπρος.

Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. – 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα,12 ώρες σύνολο)

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα: http://cucina.gr/seminar.php?id=20190906463&lan=1

Διοργανωτής: Gastronomy Essentials